• qdskabout

Apa kita apa?

. Qingdao suke Machinery CO, Ltd wis disetujoni lan kedhaftar minangka salah siji saka anggota anjog saka asosiasi machinery nasional wiwit Number 2002. Tel: 0086-532-87258779.

We duwe sistem majeng mesin, cadangan technical kuwat lan sistem pengawasan sampurna, karo-Alexa dhuwur engineers saka pengalaman taun 'ing Processing mesin, automation elektrik lan long-term nggondheli kerjasama karo sawetara colleges lan universities.

Join Kita Newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Baru

WhatsApp Online Chat !