Pp berongga Grid Papan baord mesin extrusion

Short Description:

PP berongga Board Produksi Extrusion Machine Extruder Line MESIN PURWAKA: The PP kothong line produksi Papan punika khusus peralatan kanggo extruding PC kothong Papan kothak. Kanthi mooth Gamelan lan lumahing resik, katon ayu lan resistance meksa. Plastik berongga Grid Board Extrusion Line iki digunakake digunakake ing construction, industri packaging lan hiasan etc.The teknologi saka sheet kothong mati karo pemblokiran feed co-extrusion kanggo njaluk UV + PC + UV, UV + sheet PC kothong bisa nyimpen 30% UV ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PP berongga Board Produksi Extrusion Machine Extruder Line

    MESIN PURWAKA: 
    Ing baris produksi Papan PP kothong punika peralatan khusus kanggo extruding PC kothong Papan kothak. Kanthi mooth Gamelan lan lumahing resik, katon ayu lan resistance meksa. Plastik berongga Grid Board Extrusion Line iki digunakake digunakake ing construction, industri packaging lan hiasan etc.The teknologi saka sheet kothong mati karo pemblokiran feed co-extrusion kanggo njaluk UV + PC + UV, UV + sheet PC kothong bisa nyimpen 30% UV ing lumahing.

    MESIN kalebu: 
    line extrusion iki kasusun saka siji extruder meneng, nyawiji-pump, Filter hydraulic exchanging unit, kothong sheet sirah die, vakum Tabel Calibrating, pisanan ngusungi mati mesin, open, Corona nambani unit, Tabel cooling, kapindho ngusungi mati mesin, trimming lan dawa-dienggoni nglereni Unit lan stacker etc

    DETIALS MESIN: 

    model Extruder Φ100 Φ120
    jembaré Product 1300mm 2100mm
    kekandelan Product 2-10mm 2-10mm
    daya Motor 110kw 132kw
    Papacity 250-300kg / h 400-450kg / h

      


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !