PVC dinding ganda tabung Corrugated line Produksi

Short Description:

PE / PVC Single / Double Wall Corrugated Pipe Produksi Extrusion Machine Line Description: baris produksi corrugated iki bisa digunakake kanggo gawé siji-tembok utawa dinding ganda pipo corrugated PE, PP, PVC, EVA terus-terusan, uga pipo corrugated PA. Iku calso disebut pvc corrugated pipe extruder / pvc mesin pipe corrugated / pvc line produksi pipe corrugated / pe corrugated pipe extruder / pe mesin pipe corrugated / pe pipe corrugated extrusion line / pe corrugated line produksi pipe. Charac ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PE / PVC Single / Double Wall Corrugated Pipe Produksi Extrusion Machine Line 

    Description:
    baris produksi corrugated iki bisa digunakake kanggo gawé siji-tembok utawa dinding ganda pipo corrugated PE, PP, PVC, EVA terus-terusan, uga pipo corrugated PA.
    Iku calso disebut pvc corrugated pipe extruder / pvc mesin pipe corrugated / pvc line produksi pipe corrugated / pe corrugated pipe extruder / pe mesin pipe corrugated / pe pipe corrugated extrusion line / pe corrugated line produksi pipe. 

    Ciri lan Penerapan Pipe: 
    Plastik siji-wall pipo corrugated duwe fitur saka  high temperature resistance, resistant to corrosion and abrasion, high intensity, good flexibility, etc.

    Padha sing digunakake digunakake ing kothak kabel otomatis, listrik pipo thread-maringaken, sirkuit saka alat mesin, pipo protèktif lamps lan lanterns kabel, tabung saka kondisioner udara, lan mesin ngumbah, Iki pipo corrugated sing utamané dipigunakaké minangka kabel saka munggah-pasar mobil, terusan elektrik pipe maringaken, mesin ngumbah, pipe online kondisioner, pipo lamp, etc.

    Fitur Machine kang: 
    Plastik siji-wall corrugated line produksi pipe dikembangaké dening perusahaan kita adopts Gir kanggo mbukak cetakan lan Cithakan supaya minangka éling banyu sirkulasi cooling lan udhara cooling saka produk, kang njamin dhuwur-kacepetan ngecor, malah corrugation, Gamelan njaba utama lan pipe wall.

    Machine dhaftar bagean:
    1. Single meneng extruder: SJ-45/30, 65/30
    2. Corruated pipe jamur: 50-72pairs
    3. Corrugated pipe mbentuk mesin
    4. Double stasiun winder
    5. kontrol kabinèt Electric.

    Machine tambahan;
    1. Haul-mati Unit 
    2. Cutting Machine
    3. Winding Machine 
     

     

     

     

    Model saka extruder meneng single SJ-30B SJ-45B SJ-65B SJ-90B SJ-120B SJ-150B
    meneng saka extruder ing (L / D) 25-33 25-33 25-33 25-33 25-33 25-33
    Power of extruder ing (kw) 2.2-7.5 7.5-22 18.5-55 55-185 90-280 110-300
    Heating Power (kw) 5-8 6-12 12-18 16-40 20-60 30-80
    cooling Gaya Miturut Fans lan Water
    Max. Extruding Kapasitas (kg / jam) 18 60 180 450 650 950

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !