SJSZ65 PVC panel mesin extrusion

Short Description:

PVC Ceiling Panel Extrusion Machine -Suke Machinery —-MACHINE INTRODUCTION—- , Our company is cooperating with many universities to develop the urgently needed plastic machine. It also absorbs advanced technology from abroad to achieve the purpose of supplying complete machine and technology. The PVC ceiling is made by PVC and some additives. It is mostly used in the kitchen and washroom decoration. It has the characteristics of the light weight, moisture-proof, heat insulation a...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PVC Ceiling Panel Extrusion Machine -Suke Machinery

    --MACHINE INTRODUCTION--,

    Our company sama karo akeh universitas kanggo berkembang mesin plastik Lowongan Kerja. Uga nyerap teknologi saka luar negeri kanggo entuk tujuan nyediakke mesin lengkap lan teknologi.
    The PVC ceiling digawe dening PVC lan sawetara aditif. Iku biasane digunakake ing pawon Japanese Restaurants hiasan. Wis karakteristik bobot ing cahya, Kelembapan-bukti, panas jampel lan iku ora gampang kanggo murub, nresep bledug, nanging gampang kanggo Paint, nginstal.

    --EQUIPMENT LIST--: 
    1. Meneng Dipakani Machine 
    2. SJSZ 51 × 105 Twin Meneng Extruder
    3. Extrusion Mold
    4. Shaping Machine
    5. Haul-mati Machine
    6. Cutting Machine
    7. Stacker

    Machine tambahan kanggo Pilihan
    1. SWP360 Crusher
    2. 200/500 Mixer
    3. Film Laminating Mesin

    --MACHINE FEATURES--: 
    Wis dites kanggo kakehan, supaya nduweni kaluwihan saka nyimpen energi lan materi, lan nambah efficiency lan MediaWiki dening ngadopsi teknologi. Prodhuk saka mesin ceiling PVC Gamelan, ayu, lan ana ambu ora enak gawe piala, liyane iku ora gampang dadi metu saka wangun.
    Ana akeh pola saka langit-langit PVC, kayata assortments putih milky, werna krim, biru asam, lan pola kembang, parquet, pring lan Peach. Lan mesthi, ing pola lan werna saka ing langit-langit PVC rampung miturut syarat pelanggan '.

    --PRODUCT DETAILS--:

    Products

    PVC langit-langit, panel PVC, PVC panel

    Keterangan

    Proof

    Cahya ing bobot lan gampang instalasi

    rega unit

      US1.50 ~ US4.00

    CaCO3 rasio

    30-200% 

    Jembar

    10cm / 16cm / 18cm / 20cm / 25cm / 30cm / 60cm

    Length

    5.8m / 5.95m / minangka syarat pelanggan '

    kekandelan

    6mm / 7mm / 7.5mm / 8mm / 9mm / 10mm / 11mm / 12mm

    bobot

    1.85kg-3.3kg

    lumahing

    Printing, panas-stamping, printing pearlite, peritoneum, normal nggilap, dhuwur nggilap

    werna

    werna mawarni-warni kanggo sampeyan milih

    fitur

    (1) lumahing High shrink, Gamelan tanpa longkangan nalika sabendhel

    (2) kang tahan geni, Kelembapan-bukti, jamur-bukti, anti banyu, mineral, swara-absorbing, cahya ing bobot lan gampang instalasi

    (3) Kanggo Ceiling hiasan

    (4) Ing macem-macem werna lan pola

    Koleksi

    lumahing warata utawa alur tengah

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !