• qdskabout

Naon urang ngalakukeun?

. Qingdao Suke mesin CO, Ltd geus disatujuan tur didaptarkeun salaku salah sahiji anggota ngarah tina pergaulan mesin nasional saprak Jumlah 2002. Tel: 0086-532-87258779.

Simkuring boga sistem canggih machining, cagar teknis kuat sarta sistem inspeksi sampurna, kalawan-pangkat tinggi insinyur tina pangalaman taun 'dina ngolah mesin, automation listrik jeung jangka panjang sustaining migawé bareng kalayan sababaraha akademi jeung paguron luhur.

Gabung kami Newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !