Taros Kami

Qingdao Suke mesin Co., Ltd

alamat

C02. 2rd.Industrial Parabot

tina Fuan, Jiaozhou, Qingdao, Cina. 

Surélék

Jessica@qdsuke.com

telepon

Tel: 0532-87258779

Fax: 0532-82271067

Whatsapp: +86 18678402517

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !