Pp kerung Grid dewan baord mesin Tonjolan

Pondok Description:

PP kerung Board Produksi Tonjolan Mesin Extruder Line mesin BUBUKA: The PP kerung garis produksi dewan anu parabot husus pikeun extruding PC kerung dewan grid. Kalawan mooth lemes jeung beungeut beresih, penampilan geulis tur lalawanan tekanan. Palastik kerung Grid Board Tonjolan Line anu loba dipaké dina konstruksi, industri bungkusan na hiasan etc.The téhnologi tina lambaran kerung maot kalawan block feed ko-Tonjolan mun meunang UV + PC + UV, UV + lambar PC usik tiasa nyimpen 30% UV dina ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PP kerung Board Produksi Tonjolan Mesin Extruder Line

    Mesin BUBUKA: 
    The garis produksi dewan PP usik téh parabot husus pikeun extruding PC kerung dewan grid. Kalawan mooth lemes jeung beungeut beresih, penampilan geulis tur lalawanan tekanan. Palastik kerung Grid Board Tonjolan Line anu loba dipaké dina konstruksi, industri bungkusan na hiasan etc.The téhnologi tina lambaran kerung maot kalawan block feed ko-Tonjolan mun meunang UV + PC + UV, UV + lambar PC usik tiasa nyimpen 30% UV dina beungeut.

    Mesin ngawengku: 
    jalur Tonjolan ieu diwangun ku hiji extruder screw, ngalembereh-pompa, filter hidrolik exchanging Unit, usik lambar sirah paeh, vakum tabel calibrating, mimitina haul kaluar mesin, oven, Corona nyampurkeun Unit, méja cooling, kadua haul kaluar mesin, trimming tur panjang-netep motong unit sarta stacker jsb

    DETIALS mesin: 

    modél Extruder Φ100 Φ120
    lebar produk 1300mm 2100mm
    ketebalan produk 2-10mm 2-10mm
    kakuatan motor 110kw 132kw
    Papacity 250-300kg / h 400-450kg / h

      


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !