PVC témbok ganda tube Corrugated garis Produksi

Pondok Description:

Pe / PVC Tunggal / Double Besar Corrugated pipe Produksi Tonjolan Mesin Line Description: jalur produksi corrugated Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun single-témbok atawa témbok ganda pipa corrugated of pe, PP, PVC, Eva terus, kitu ogé pipa corrugated Pa. Ieu calso disebut PVC corrugated pipe extruder / PVC mesin pipe corrugated / PVC garis produksi pipe corrugated / pe corrugated pipe extruder / pe mesin pipe corrugated / pe pipe corrugated Tonjolan garis / pe corrugated garis produksi pipe. Charac ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pe / PVC Tunggal / Double Besar Corrugated pipe Produksi Tonjolan Mesin Line 

    pedaran:
    jalur produksi corrugated Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun single-témbok atawa témbok ganda pipa corrugated of pe, PP, PVC, Eva terus, kitu ogé pipa corrugated Pa.
    Ieu calso disebut PVC corrugated pipe extruder / PVC mesin pipe corrugated / PVC garis produksi pipe corrugated / pe corrugated pipe extruder / pe mesin pipe corrugated / pe pipe corrugated Tonjolan garis / pe corrugated garis produksi pipe. 

    Ciri na Aplikasi pipa: 
    Plastik single-témbok pipa corrugated gaduh ciri tina  high temperature resistance, resistant to corrosion and abrasion, high intensity, good flexibility, etc.

    Éta nu loba dipaké dina widang kawat otomatis, listrik pipa thread-ngalirkeun, sirkuit tina alat mesin, pipa pelindung tina lampu sarta lampion kawat, tabung of conditioner hawa jeung mesin cuci, ieu pipa corrugated nu utamana dipaké salaku kawat di up-pasar mobil, conduit listrik pipe lulus, mesin cuci, pipe conditioner hawa, pipa lampu, jeung sajabana

    Fitur mesin urang: 
    Plastik single-témbok corrugated garis produksi pipe dikembangkeun ku parusahaan urang adopts gears ngajalankeun molds na témplat kituna sadar cai sirkulasi cooling tur hawa cooling sahiji produk nu ensures-speed tinggi molding, sanajan corrugation, lemes luar jero tur pipe témbok.

    Mesin daptar bagian:
    1. Single screw extruder: SJ-45/30, 65/30
    2. Corruated pipe kapang: 50-72pairs
    3. Corrugated pipe ngabentuk mesin
    4. Double stasiun winder
    5. kontrol kabinét Electric.

    Mesin bantu;
    1. haul-off Unit 
    2. motong Mesin
    3. pungkal Mesin 
     

     

     

     

    Model nu extruder screw tunggal SJ-30B SJ-45B SJ-65B SJ-90B SJ-120B SJ-150B
    screw of extruder nu (L / D) 25-33 25-33 25-33 25-33 25-33 25-33
    Kakawasaan extruder nu (kw) 2.2-7.5 7.5-22 18.5-55 55-185 90-280 110-300
    Pemanasan Daya (kw) 5-8 6-12 12-18 16-40 20-60 30-80
    cooling Style Ku Fans jeung Cai
    Max. Extruding Kamampuh (kg / h) 18 60 180 450 650 950

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !