SJSZ65 PVC panel siling mesin Tonjolan

Pondok Description:

PVC Ceiling Panel Extrusion Machine -Suke Machinery —-MACHINE INTRODUCTION—- , Our company is cooperating with many universities to develop the urgently needed plastic machine. It also absorbs advanced technology from abroad to achieve the purpose of supplying complete machine and technology. The PVC ceiling is made by PVC and some additives. It is mostly used in the kitchen and washroom decoration. It has the characteristics of the light weight, moisture-proof, heat insulation a...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PVC siling Panel Tonjolan Mesin -Suke mesin

    --MACHINE INTRODUCTION--,

    parusahaan kami geus cooperating kalawan loba universitas pikeun ngamekarkeun mesin palastik urgently diperlukeun. Ogé absorbs téhnologi canggih ti luar nagari keur ngahontal tujuan supplying mesin lengkep jeung téhnologi.
    The PVC siling dijieun ku PVC sarta sababaraha aditif. Hal ieu lolobana dipaké di dapur jeung washroom hiasan. Ieu boga ciri tina beurat lampu, Uap-buktina, insulasi panas sarta teu gampang pikeun seuneu, nyerep lebu, tapi gampang cet, install.

    --EQUIPMENT LIST--: 
    1. screw Dahar Mesin 
    2. SJSZ 51 × 105 Kembar screw Extruder
    3. Tonjolan kapang
    4. Shaping Mesin
    5. haul-off Mesin
    6. motong Mesin
    7. Stacker

    Mesin bantu pikeun Pilihan
    1. SWP360 Crusher
    2. 200/500 mixer
    3. Film laminating Mesin

    --MACHINE FEATURES--: 
    Ieu geus diuji pikeun sababaraha kali, ku kituna boga kaunggulan nyimpen energi jeung bahan, sarta ngaronjatkeun efisiensi sarta kauntungan ku nganut téhnologi canggih. Produk tina mesin siling PVC téh lancar, geulis, tur euweuh bau cilaka, sajaba ti eta teu gampang janten kaluar tina bentuk.
    Aya loba pola nu siling PVC, kayaning nu assortments tina bodas susu, warna krim, bulao asam, sarta pola kembang, parquet, awi jeung peach. Na tangtu, nu pola na kelir nu siling PVC rengse nurutkeun syarat konsumén '.

    --PRODUCT DETAILS--:

    produk

    PVC siling, panel PVC, PVC témbok panel

    spésifikasi

    bukti

    Lampu di beurat tur instalasi gampang

    Harga hijian

      US1.50 ~ US4.00

    Caco3 Rasio

    30-200% 

    rubak

    10cm / 16cm / 18cm / 20cm / 25cm / 30cm / 60cm

    panjang

    5.8m / 5.95m / sakumaha sarat konsumén '

    kakandeleun

    6mm / 7mm / 7.5mm / 8mm / 9mm / 10mm / 11mm / 12mm

    beurat

    1.85kg-3.3kg

    beungeut

    Percetakan, panas-stamping, percetakan pearlite, peritoneal, normal herang, tinggi herang

    kelir

    kelir variatif ka anjeun milih

    Fitur

    (1) permukaan High ngaleutikan, lemes tanpa jurang lamun disambungkeun

    (2) Fireproof, Uap-buktina, kapang-buktina, waterproof, soundproof, sora-nyerep, lampu di beurat tur instalasi gampang

    (3) Pikeun siling na témbok hiasan

    (4) rupa-rupa kelir jeung pola

    ngetik

    datar atawa alur tengah

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !